Vatandaş aradı, Ferizli belediyesi götürdü!

Ülkemizde uygulanan iki günlük sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Ferizli Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini karşılamak için kapı kapı dolaşıp ekmek ve ilaç dağıtımı yapıyor.

Vatandaş aradı, Ferizli belediyesi götürdü!

Talepler Hızlı Bir Şekilde Ulaştırılıyor
İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile koronavirüs tedbirleri kapsamında 31 ilde getirilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından Ferizli Belediyesi, sokağa çıkamayan vatandaşların ekmek ve ilaç gibi acil ihtiyaçlarını karşılamak için “Ekmek ve ilaç almak için endişelenme, sen ara biz getirelim” sloganıyla harekete geçti. Bu kapsamda Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu yönetiminde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve diğer müdürlüklere bağlı ekipler, vatandaşlara ekmek ve ilaç dağıtımına başladı. Ekipler, Ferizli Belediyesi çağrı merkezinin 0530 400 6240 numaralı telefona gelen talepler doğrultusunda sabahın ilk saatlerinden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyor. Belediye ekipleri, vatandaşlara panik yapmadan kurallara uymalarını ve evde kaldıkları sürede tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları yönünde uyarılarda bulunuyor.

Birlikte Başaracağız
Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Ferizli Belediyesi olarak salgına karşı ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle hemşehrilerimizin mağdur olmaması için tüm ekip ve ekipmanlarımızla görev başındayız. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz tarafından hemşehrilerimizin ekmek ve ilaç gibi ihtiyaçlarını kapılarına kadar ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız. İlçemizin en ücra köşesindeki tek bir haneye bile ihtiyacını ulaştırıyoruz. İhtiyacı olan hemşehrilerimiz 0530 400 6240 numarasından bizlere ulaşabilirler. Biz sizin için sahada olmaya devam edeceğiz. Siz de sağlığınız ve sevdikleriniz için evde kalın. Birlikte başaracağız ve bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. “ ifadelerini kullandı.
 

Ferizli Belediyesi Basin Servisi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER