TEKNOLOJİ

Kahraman’dan sitem dolu sözler

İki ilçeden çok sayıda idarecinin özel davetli olduğunu vurgulayan Kahraman, sitem dolu sözler sarf etti.

Üzüntü duydum
Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde İstanbul Tuzla’da düzenlenen Sakaryalılar gecesinin Mavi Karadeniz TV ekranlarından yayınlanmasında büyük emek sahibi olan Kocaalili program yapımcısı Sebahattin Kahraman, programa il genelinden olduğu kadar Kocaali ve Karasu’dan çok sayıda idareci ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin özel davetli olduğunu ancak kimsenin katılmadığını belirtti. Yaşanan olayı duyarsızlık olarak niteleyen Kahraman duyduğu üzüntüyü sitem dolu sözlerle ifade etti.      

Hayal kırıklığı
Konu ile ilgili görüşlerini yerel basın ile paylaşan Kocaalili yapımcı Sebahattin Kahraman, açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Tuzla’da gerçekleştirdiğimiz Sakaryalılar Gecesi Mavi Karadeniz Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlandı. Gece için Milletvekillerinden mahalle muhtarlarına, esnafına kadar Kocaali ve Karasulu çok sayıda hemşerilerimi programa davet ettim. Ama maalesef gelen olmadı. Oysa benim amacım canlı yayında Kocaali ve Karasu ilçelerini turizm acısından program içinde tanıtmaktan başka bir şey değildi. Ama davet ettiğim kişilerin duyarsızlığından dolayı gerçekten hayal kırıklığına uğradım” ifadelerine yer verdi.

İlgi göstermediler
Kahraman sitem dolu açıklamasını “Şimdi soruyorum Kocaali ve Karasu turizm dernekleri ne iş yapıyor? İlçeleri tanıtmak için çaba sarf ediyorlar mı? Tanıtım yapıyorlar mı? Siz tanıtım yapmazsanız insanlar nasıl gelecek? Kocaali’ye Karasuya, Karasu’da bulunan Longoza, Yeni Mahalleye, Kocaali’de bulunan Maden Deresi’ne ve o güzelim kumsala nasıl gelecekler? Oysa ben buralardaki tüm arkadaşlarımı davet ettim ve canlı yayında ilçelerimizi tanıtmak için büyük bir fırsat olacaktı ama olmadı ve davetime gelmediler. Daha doğrusu Sakarya’dan birçok kişiyi davet etmeme rağmen geceye ilgi gösterip gelmediler. Oysa biz her fırsatta Kocaali ve Karasu ilçelerine gelip o muhteşem güzellikleri ekranlara yansıtıyoruz. Ama bunun akabinde de kimse ilgi göstermiyor. Ben  bu konuda gerçekten üzüntü duyuyorum, kırgın olduğumu belirtiyorum” şeklinde sonlandırdı.