Kocaali’nin altın çocukları

2013 LSY sınavında başarılı olan Kocaali Anadolu Lisesi öğrencileri Tuğba Mamay ve Fatih Tan Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret etti.
Kocaali Anadolu Lisesi Müdürü Veli Bulut ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çuhadar’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Ahmet Odabaş, başarılarının devam etmesi gerektiğini belirtti. Ahmet Odabaş “Yeni bir eğitim sürecine başlıyorsunuz.
Hayatınıza yön vereceğiniz bu dönemde de disiplinli çalışarak daha büyük başarılara ulaşacağınıza inanıyoruz” dedi. Kocaali Kaymakam Ahmet Odabaş, Kocaali Anadolu Lisesi Öğrencileri olan ve Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni Kazanan Tuğba Mamay ile İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Fatih Tan’ı birer altınla ödüllendirdi.






