Yaklaşık bir saat süren görüşmede Kocaali’de düzenlenmesi planlanan Off – Road organizasyonunun detayları masaya yatırıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Off Road günümüzün en çok ilgi gören otomobil sporları arasında yer alıyor ve bu ilgi her geçen gün daha da büyüyor.
Bizlerde 23-24 Mayıs tarihlerinde Kocaali Plajı’nda gerçekleştirmeyi planladığımız 3. Kalkan Balığı Şenliği kapsamında bu türden bir organizasyon düzenlemenin olurunu masaya yatırdık. Ancak o tarihlerde Sakarya Off-Road Kulübü’nün daha önceden planlanmış bir başka organizasyonu olduğu için maalesef yakın tarihte Kocaali’de Off-Road organizasyonu düzenleyemiyoruz. Ancak değerli Murat Balcı ve ekibi ile her konuda anlaştık.
İlk fırsatta Kocaali’de Off – Road organizasyonu düzenleyeceğiz. Şayet bunu da Kalkan Balığı Şenliği gibi geleneksel hale getirebilirsek Kocaali’ye ayrı bir heyecan ayrı bir renk katacağından şüphemiz yok” dedi.
