MÜSİAD’tan Başkan Dişli’ye ‘hurmalı’ ziyaret

Makamında
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 30 Mart yerel seçimlerinde Adapazarı’nda 83 bin 150 oyla oy oranıyla yüzde 52. 7 oy alarak AK Parti’den 3. dönem belediye başkanlığına seçilen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Başarı
Seçimlerin demokrasi bir ortamda geçtiğini ifade eden MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; 30 Mart yerel seçimlerinin sonucunun mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşıdığını aynı zamanda, hem iktidara, hem de Sakarya’daki tüm belediye başkanlarına daha fazla sorumluluk yüklediğini söyledi. Milletin tarihi bir dönemeci daha geride bırakarak, yerel Seçimlerde kendi geleceği için kararını verdiğini, bu kararını da, hür iradesiyle sandığa yansıttığını ifade eden İnci, “Sonuçlar ne olursa olsun, ortaya çıkan neticede, sağduyu ve aklıselim kazanmıştır. Biz MÜSİAD olarak, işadamları, her zaman, huzur, güven ve pozitif istikrardan yana olduğumuzu ifade ettik. Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak, bir kez daha, bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyoruz. Başta Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye ve tüm belediye başkanlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi.

Teşekkür
Halit İnci Başkanlığı’ndaki MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi işadamlarıyla tek tek ilgilenen ve MÜSİAD üyesi Osmanlı Hurmanın getirdiği hurmaları ikram eden Başkan Süleyman Dişli, güzel bir seçim geçirdiklerini ifade ederek, “Bu seçimlerde yine kazanan hizmet, kazanan Adapazarı oldu. Adapazarı için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her zaman Adapazarı halkının hizmetkârı olmaktan şeref duydum. Bu vesileyle belediyemize tebrik için ziyarete gelen, MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Halit İnci ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Adapazarı ilçemiz hizmetin en iyisine layık. Bizde bu bilinçle üçüncü dönemimizde halkımıza en iyi hizmeti sunmak için daha fazla mesai yapacağız ” dedi.
Exit mobile version