Son Dakika Karasu ve Kocaali’ye 6 yeni kaynak
Kocaali Haber Kocaali HaberKocaali ve Sakarya'dan son dakika haberleri
GÜNDEM

Sakarya Barosu 2019’da 96 ruhsat verdi

Sakarya Barosu 2019’da 96 ruhsat verdi — haber görseli
R Ridvan KARA07.02.2020 14:58 · 1 dk okuma · 13 okunma
ReklamReklam

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Sakarya Barosu ailemize yeni katılan meslektaşlarımız ile baromuz her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha da güçlü bir aile oluyor. Bu aile her zaman dayanışma içerisinde oldu, birbirinin acısını hafifletti, sevincini de çoğalttı” dedi.

Birbirimize düşkün bir baroyuz
Hak ve özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesinde avukatların büyük rolü bulunduğunu ifade eden Baro Başkanı Abdurrahim Burak, “Sakarya Barosu ailemize yeni katılan meslektaşlarımız ile baromuz her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha da güçlü bir aile oluyor. Bu aile her zaman dayanışma içerisinde oldu, birbirinin acısını hafifletti, sevincini de çoğalttı.

Sakarya Barosu’nun yazılı olmayan birtakım gelenekleri vardır; birbirimize düşkün bir baroyuz, birbirimizi önemseyen, bilgimizi koşulsuz ve karşılık beklemeden sunan bir baroyuz. Bu gelenekleri aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla yaşatmaya devam edeceğiz. Adalet için hukukun üstünlüğü için mesleki sorunları çözmek ve avukatların hak ettiği kazanımları elde etmesini sağlamak için verdiğimiz mücadele sonuna kadar sürecek” şeklinde konuştu.
 

☆☆☆☆☆ 0,0 (0 oy)

Puan vermek için giriş yapın

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın.

Yorum yapmak için giriş yapın veya üye olun.

Giriş Yap Üye Ol