Son Dakika Karasu ve Kocaali’ye 6 yeni kaynak
Kocaali Haber Kocaali HaberKocaali ve Sakarya'dan son dakika haberleri
GÜNCEL

Vali Nayir Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Vali Nayir Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu — haber görseli
R Ridvan KARA30.07.2019 17:15 · 1 dk okuma · 9 okunma
ReklamReklam

Emniyet Genel Müdürü (Vali) Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, kendilerine yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vali Ahmet Hamdi Nayir’in ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Genel Müdürü (Vali) Mehmet Aktaş, güzel dilekleri için de Sayın Valimize teşekkür etti.
Karşılıklı sohbet edilmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğünden ayrılan Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra aslen Sakaryalı olan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a da ziyarette bulundu.
TÜRK-İŞ Genel Merkezinde Genel Başkan Ergün Atalay ve Sakaryalı Sendika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, İlimiz hakkında fikir alışverişinde de bulundu.
TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma, TES-İŞ Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Çokol ve GÜVENLİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı’nın da yer aldığı ziyarette Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.
Ülkemizin sendikalar gibi önde gelen sivil toplum kuruluşlarında Sakaryalı hemşehrilerimizin üst düzey görevlerde bulunmasının İlimizin tanıtımı açısından da önemli olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Genel Başkan Atalay ve sendika yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.
 

☆☆☆☆☆ 0,0 (0 oy)

Puan vermek için giriş yapın

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın.

Yorum yapmak için giriş yapın veya üye olun.

Giriş Yap Üye Ol