MHP Köyleri Geziyor

Fakat ne köylümüz, ne çiftçimiz hak ettikleri hizmetleri fazlasıyla bizim tarafımızdan alacaklardır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Karasu’daki hizmetlerin, güzelliklerin aynılarını köylerimize de ulaştıracağız. Bunuda sizlerin huzurunda taahhüt ediyorum. Biz çok laf değil çok icraatı severiz. Karasu’nun artık büyük bir İlçe konumuna geldi. Biz Karasu’ya talibiz derken, hayal değil inanarak söylediklerini belirten Küçük, buna inandıklarını, kendilerine güvendiklerini belirterek, “Bunu da Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz.
Teşkilat olarak kenetlendik, yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Küçük, yaptığı ziyaretlerde köy ve Mahallelerde yaşanan sosyal yaşam sorunlarını dinlediklerini belirterek, Vatandaşlarımız çok dolu, sosyal yaşam alanlarında sorunlar yaşıyorlar.
Birlikte düşünerek aklın yolu birdir diyerek çözüm arayışını planlıyoruz. Vatandaşlarımız öyle eskisi gibi ilçemiz sorunlarına vurdumduymaz değiller, her şeyi yakından takip ediyorlar. Hemşerilerimle birlikte bir çok olumsuzluğu düzelteceğimize inanıyoruz” diye konuştu.






