GÜNDEM

Acar’dan alt yapıya jest

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Şahin ve ailesi ile Kocaali Sentetik Saha’yı ziyaret eden Başkan Acar, Antrenör Vefa Çelebi önderliğinde çalışan Cedit 54 Akademi ve antrenörler Hasan Yılmaz Koç ve Uğur Tarakçı önderliğinde, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetine devam eden Kocaali Futbol Akademi kurslarının antrenör ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Kursların antrenman faaliyetleri ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi alan Başkan Acar Kocaali’nin son yıllarda sportif faaliyetler konusunda büyük mesafe kaydettiğini söyledi. Özelikle futbol alanında ulusal liglerde yer almanın ilçenin tanıtımı ve ilçedeki sportif faaliyetlerin desteklenmesi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Acar, “Sizlerden beklentimiz profesyonel hocalarınızın öderliğinde kendinizi geliştirmeniz ve ağabeylerinizin yerini almanızdır.

Sizleri hem sportif açıdan kendisini geliştirmiş yetenekli gençler hem de disiplinli, ahlaklı ve topluma faydalı bireyler olarak görmek bizi fazlasıyla onura edecektir. Siz kendiniz aileniz ve ilçeniz için elinizden geleni yapın. Bizlerin de yerel idare olarak imkanlar dahilinde maddi manevi her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.