GÜNCEL

Karasu Hayvan Barınağı Açıldı

Açılışa karasu belediye başkan yardımcıları, Yakup Gençbay, murat Çelik, Hüseyin Kaşkaş, Belediye Meclis Üyeleri, HAYTAP genel Başkanı Nesrin Çıtırık, Düzce, Zonguldak, Sakarya il temsilcileri katıldı. Vatandaşlarında katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Karasu Belediye başkan yardımcısı Yakup Gençbay, Barınakta sokak hayvanlarının rehabilitasyon için çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, “Karasu’nun önemli bir eksiği bu tesislerle kapanmış oldu” diyen Gençbay, bu hayvan barınağını, hayvan severlere kazandırdığı için belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ediyoruz.

Başkanımız İspiroğlu, HAYTAP’ın kendisinden sokak hayvanlarının rehabilite edebileceği, bir doğal yaşam alanı yapılmasını istediklerini belirterek, belediyemizce daha evvel yapılmış olan hayvan barınağını HAYTAP ile ortak çalışmalarımızı netecisende, son derece modern bir hale getirerek İlçemize kazandırdık.

Karasu sokaklarında başıboş köpek kalmayacak. Hepsini toplayıp, aşılarını ve sağlık durumlarına göre yeni yeni barınağımızdaki doğal ve korumalı ortamlarında bakacağız dedi.

Hayvan severlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, çevre il ve ilçelerden gelen hayvan severlerin yanlarında köpekler için battaniye ve yiyecek getirdi. Tören sonunda katkılarından dolayı karasu Belediye başkanı yardımcısı Yakup Gençbay HAYTAP genel başkanı Nesrin Çıtırık ve bölge temsilcilerine plaket verdi.