GÜNDEM
Acar: 10 Ağustos demokrasi tarihimizde dönüm noktasıdır

Acar, “Halk ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Bu seçim, demokrasi tarihimizde bir dönüm noktasıdır” dedi.
Milletimiz bu seçimin ülkemiz Türk dünyası ve İslam coğrafyası için ne kadar önemli olduğunun farkındadır” diyen Acar açıklamasında, “Türkiye’yi yurt için de ve uluslararası arenada Türk milletine yakışır bir şekilde temsil eden 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’den sonra, bu görevi en iyi şekilde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağına yürekten inanıyoruz.
Başbakanımız; Başbakanlık yaptığı süre içerisinde ilimize yaptığı hizmetlerle, en az bizim kadar Sakaryalı olduğunu kanıtlamıştır. Bizler seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya devam edip Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyerek kendisine destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Acar; “Özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı “ uluslar arası dengeler mazeretine” sığınmadan tepki verebilen, içimizden biri, Millet gibi düşünen, millet gibi yaşayan, kısaca ‘milletin adamı’, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz.
Hemşerilerimizden de, 10 Ağustos`da mutlaka sandığa gitmelerini; iradelerini ortaya koyarak geleceklerine sahip çıkmalarını istiyoruz. İnşallah milletimizin doğrudan kendi oylarıyla seçeceği İlk Cumhurbaşkanı Ülkemize, bölgemize, gönül coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı olsun” dedi.






